سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برترنیوز

نظر

این روزها کمتر کسی اصرار دارد که خودروی نقدی داشته باشد. وضعیت معیشتی خانواده های ایرانی از یک سو و مزایای طرح اقساطی خودرو از سوی دیگر، بسیاری از متقاضیان را به سمت خرید خودرو به صورت شرطی و اقساطی سوق داده است.

خیلی ها اگر هم بخواهند در این شرایط اقتصادی نمی توانند با پول نقد ماشین بخرند. بنابراین اگر علاقه مند به رانندگی با خودروهایی مانند دنا، رانا، پژو و تارا هستند، راهی جز شرکت در طرح های نقدینگی وجود ندارد.

در این مقاله به معرفی یکی از محبوب ترین خودروهای تولید شده توسط اولین شرکت خودروسازی ایران می پردازیم. ایران خودرو. تارا نام دستگاهی است که در این مقاله به طور مفصل در مورد ویژگی های آن صحبت خواهیم کرد.

 

تارا کی پا به جاده های ایران گذاشت؟

حتما بارها در فضای مجازی با مقالات و فیلم های خنده دار درباره پایان برنامه جامع اقدام مشترک و گشایش حاصل از آن برخورد کرده اید.

بررسی داستان تارا بدون پرداختن به این سوال ممکن نیست. در واقع باید گفت فضای باز ایجاد شده پس از توافق اولیه، مهندسان خودروساز ملی را به رایزنی با شرکت های بین المللی برای ایجاد همکاری سوق داد.

حاصل این تعامل، ایجاد شرکتی به نام ایکاپ بود که یک طرف آن ایران خودرو و طرف دیگر آن شرکت معروف پژو بود. این دو شرکت در اولین جوینت ونچر خود تصمیم به تولید و عرضه پژو 2008، پژو 208 و پژو 301 گرفتند.

همه چیز روند طبیعی خود را طی کرد تا اینکه آمریکا عهدش را زیر پا گذاشت و از برجام خارج شد. پروژه های ایران خودرو و پژو کنار گذاشته شد و همکاری ها پایان یافت.

ایران خودرو چاره ای جز ارتقای پلت فرم PF1 پژو سیتروئن و ساخت پلت فرم IKP1 خود نداشت.

مهندسان ایران خودرو موفق شدند پژو 301 را مدرن کرده و با تغییراتی خودرو تارا را طراحی و تولید کنند.

بنابراین، در سال 2019 تارا با نام K132 با گیربکس دستی متولد شد و از آن زمان تاکنون با استقبال خوبی روبرو شده است.

به همین دلیل ایران خودرو به همین جا بسنده نکرد و از سال گذشته تولید تارا اتوماتیک را آغاز کرد و این روزها همه صحبت از خرید تارا و یافتن بهترین مجموعه ای است که بتواند این خودرو را در شرایط مناسب به فروش برساند.

 

توصیه می کنیم برای اطلاع از شرایط فروش بازده ایران خودرو روی سایا خودرو کلیک کنید.

 

بخوانید: فروش اقساطی خودرو

ویژگی های ظاهری تارا

از زمانی که تارا معرفی شد، ظاهر این خودرو به همان اندازه مورد انتقاد و تمجید قرار گرفت. برخی استفاده از خطوط شکسته و حجم بدنه را جسورانه و خلاقانه می دانند و تفاوت جلو و عقب خودرو در پژو 301 را امتیازی برای تارا می دانند.

عده ای دیگر فکر می کنند به دلیل اندازه و کوچک بودن این خودرو، این حجم از اشکال هندسی تیز چندان جالب به نظر نمی رسد.

 

در مجموع باید گفت که ظاهر جدی و تا حدودی خشن تارا نسبت به سایر محصولات ایران خودرو مدرن و اسپرت تر است. اگرچه خودروهای تولیدی ایران خودرو از نظر ظاهری خاص نیستند و شباهت زیادی به یکدیگر دارند، اما طراحی تارا به دلیل قیمت و تنوع پایین در بازار خودروی ایران مطلوب تلقی می شود.

این خودرو 4519 میلی متر طول، 1748 میلی متر عرض، 1466 میلی متر ارتفاع و 1190 کیلوگرم وزن دارد.

در نهایت تارا که قرار بود گزینه فیس لیفت پژو 301 باشد، از نظر ظاهری کاملاً با آن خودرو متفاوت است.